Kamp groepen 7 & 8

Van 4 t/m 6 september gaan de groepen 7 & 8 op schoolkamp. De ervaring leert dat dit drie heerlijke dagen zijn waarin veel plezier wordt gemaakt, weinig wordt geslapen en de onderling band in de groep wordt versterkt.

U kunt ons volgen via social media:  via de website  en op facebook via Obs de Achtbaan.

Maandag 4 september om 8.45 uur staat de bus klaar op de Weidezoom. De kinderen melden zich bij hun eigen leerkracht zodat er op de leerlingenlijst aangetekend kan worden wie er al is. Als het sein op groen gaat, kunnen de leerlingen hun bagage in het bagageruim zetten.

Waar gaan we heen?
Dit jaar gaan we naar de Haverkamp. De accommodatie ligt midden in het prachtige Gelderse Achterhoek, in de driehoek tussen de dorpen Hengelo (Gelderland), Zelhem en Ruurlo. De Haverkamp ligt in het buitengebied, aan de rand van bos- en natuurgebied ’t Zand.

De Haverkamp is een moderne accommodatie met een grote multifunctionele recreatiezaal en een sfeervolle eetzaal. Daarnaast beschikt de accommodatie over 24 slaapkamers met 148 slaapplaatsen, verdeeld over overwegend 4- en 6-persoons kamers.

Op het programma voor de komende drie dagen staan o.a. diverse spellen en sporten, zwemmen (als het weer goed blijft), veel plezier maken en natuurlijk een bonte avond met een disco.

Wij hebben er zin in!

haverkamp